לזניה קדימה
הפוך קדימה לזניאן היא מנה עיקרית שמגישה 12. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 32 גרם חלבון, 33 גרם שומן, ובסך הכל 534 קלוריות. המתכון הזה מכסה 20% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 226 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם רוטב פיצה, גבינת מוצרלה רזה חלקית, בקר טחון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 65%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם לזניה קדימה, לחמניות לזניה קדימה, ו לזניה עוף לבן קדימה.
הוראות
במחבת גדולה מבשלים בקר ונקניק על אש בינונית עד שהם כבר לא ורודים; מסננים. מערבבים פנימה רטבי פיצה ומרינרה. בקערה גדולה שלבו את הביצים, הריקוטה, הפרמזן, הפטרוזיליה והפלפל.
מורחים 1 כוס רוטב בשר לתוך משומן 13 ב. איקס 9-ב. תבנית אפייה.
שכבה עם ארבע אטריות, מחצית מתערובת הגבינה, 1 כוס רוטב בשר ו -1 כוס מוצרלה. חזור על שכבות. למעלה עם אטריות שנותרו, רוטב בשר ומוצרלה. מכסים ומכניסים למקרר למשך 8 שעות או למשך הלילה.
מוציאים מהמקרר 30 דקות לפני האפייה.
אופים, מכוסים, ב-375 ניתנים לזיהוי למשך 45 דקות. לחשוף; אופים 10-15 דקות יותר או עד שהגבינה נמסה.
תן לעמוד 10 דקות לפני החיתוך.
יין מומלץ: קיאנטיname, Montepulciano, סנג ' ובזה
לזניה ניתן לזווג עם קיאנטי, מונטפולצ 'יאנו וסנג' ובזה. לזניה משתלבת היטב עם יין אדום בעל גוף בינוני עם חומציות גבוהה יותר. סנג 'ובזה, מונטפולצ' יאנו וקיאנטי כולם מתאימים לחשבון. אתה יכול לנסות טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (חצי בקבוק). סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-14 דולר לבקבוק.
![טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (חצי בקבוק)]()
טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (חצי בקבוק)
ניחוחות פרי פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים תווי סנג ' ובזה קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים יציבים אך אלגנטיים. משתלב היטב עם בשרים ורטבי פסטה בשר, עופות וגבינות קשות.