הלזניה של אמא שלי עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכין 12 מנות עם 911 קלוריות, 46 גרם חלבון, ו 41 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 6 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -15 דקות. אם יש לכם רסק עגבניות, שמן זית, שום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. בסך הכל, המתכון הזה מרוויח ציון ספונקולרי יוצא דופן של 84%. מתכונים דומים: לזניה של אמא, לזניה של אמא עם גבינת קוטג, ו לזניה של אמא-ללא גלוטן ומוצרי חלב.
הוראות
1
בסיר גדול עם תחתית כבדה מחממים את שמן הזית על אש בינונית גבוהה.
יוצקים פנימה את העגבניות המרוסקות ומביאים לרתיחה. מערבבים פנימה את רסק העגבניות, המלח והפלפל. מנמיכים את האש לבינונית, רק חם מספיק כדי להמשיך לבעבע קלות.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
פפרונצ'יני, לקישוט
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
4
מוסיפים עלי בזיליקום ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם במשך שעה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
5
מוסיפים מלח ופלפל ויין אדום ומניחים להתבשל עוד שעה או עד לקבלת עקביות רצויה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
אבקת זרעי אהבה
6
מסירים מהאש ונותנים לו להתקרר. אם יש לך זמן, תן לו לשבת במקרר במשך הלילה.
לזניה עובדת ממש טוב עם קיאנטי, מונטפולצ ' יאנו וסנגיובזה. לזניה משתלבת היטב עם יין אדום בעל גוף בינוני עם חומציות גבוהה יותר. סנג 'יובזה, מונטפולצ' יאנו וקיאנטי כולם מתאימים לחשבון. אתה יכול לנסות את ברנקיה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-38 דולר לבקבוק.
ברנקיה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
ריזרבה קיאנטי קלאסיקו זו מציגה ניחוחות פירות טרופיים ושחורים, עם תווים של אגוזים ושקדים בחיך. יין זה מעוצב עם ענבי סנג ' ובזה המשובחים ביותר משני כרמי האחוזה שלנו, אחוזת ברנקיה וכרם פופי, בעל צבע צפוף ואדום אודם וגימור ארוך וארומטי.תערובת: 80% סנג ' ובזה, 20% מרלו