ניתן להכין את המתכון של חברת לזניה תוך כשעה ו-30 דקות . בבמנה עיקרית זו יש 444 קלוריות , 29 גרם חלבון ו -22 גרם שומן למנה. מתאים ל-12 מנות. רק כמה אנשים אהבו באמת את המנה הים תיכונית הזו. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש אורגנו, שיני שום, פתיתי פטרוזיליה וגבינת מוצרלה רזה חלקית. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 49% . הציון הזה מוצק. נסו לזניה דלעת חמאה וקישואים ללא גלוטן, טבעונית , לזניה חרס , ולזניה קלה מתנה (מתכונים דומים).
הוראות
1
בתנור הולנדי, מבשלים נקניק על אש בינונית עד שאינה ורודה יותר; לְנַקֵז. מערבבים פנימה את העגבניות, רסק העגבניות, האורגנו, השום, המלח והפלפל. מביאים לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים ללא מכסה במשך 15-20 דקות או עד שמסמיך.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מורחים 1 כוס תערובת בשר לתוך 13 אינץ' משומן. x 9 אינץ'. צלחת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
4
שכבה עם שלוש אטריות, 1-1/4 כוסות תערובת בשר ו-1 כוס תערובת גבינה. חזור שלוש פעמים. למעלה עם גבינת המוצרלה שנותרה. מכסים ומעבירים למקרר ל-8 שעות או ללילה.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
מתכון לפיצוצ'רי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מים כדי לאפשר
5
מוציאים מהמקרר 30 דקות לפני האפייה. מכסים ואופים ב-350 מעלות למשך 30 דקות. חושפים ואופים 20-25 דקות יותר או עד שמבעבע וגבינה נמסה.