קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות4
מגזין

לזניית החצילים המדהימה של נט ודארסי

לזניית החצילים המדהימה של נט ודארסי
הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. אם יש לך בייקון, חצילים, גבינת פטה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הוא די זול מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. וזה טוב. מתכונים דומים: לזניה צמחונית מדהימה של שרה, לזניה חצילים, ו לזניה חצילים.

הוראות

1
מקלפים את החצילים וקוצצים את הקצוות. פרוסה לאורכו לפרוסות בעובי 1/4 אינץ ' להידמות אטריות לזניה. הגדר על מגש ומפזרים מלח.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
חצילחציל
מלחמלח
2
בואו לעמוד במשך 15 דקות להזיע החוצה חלק מהנוזל. הפוך פרוסות מעל וחזור המלחה והזעה.
3
מברישים עודף מלח.
מרכיבים שתצטרך
מלחמלח
4
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
מניחים בייקון במחבת מעל חום בינוני גבוה. מבשלים עד להשחמה שווה משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
הסר לנקז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
7
מורחים שכבה דקה של רוטב בתחתית צלחת תבשיל 9x7 אינץ'. מכסים בשכבה של פרוסות חצילים.
מרכיבים שתצטרך
חצילחציל
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
8
מפזרים קצת מוצרלה גרוסה, ואז העליון עם עוד שכבה דקה של רוטב, ועוד שכבה של פרוסות חצילים.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה גרוסהמוצרלה גרוסה
חצילחציל
רוטברוטב
9
מורחים את גבינת ריקוטה רק על גבי שכבה זו של חצילים, ומכסים עם יותר חצילים. כפית על יותר רוטב, ואז להתפורר גבינת פטה ובייקון על הרוטב, ואחריו חצי גבינת מוצרלה הנותרים. למעלה עם שכבה סופית של חצילים, רוטב שנותר, ושאר הגבינה מגורסת.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
גבינה קרועהגבינה קרועה
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
גבינת פטהגבינת פטה
חצילחציל
רוטברוטב
בייקוןבייקון
10
אופים במשך 25 דקות בתנור שחומם מראש, אם הגבינה אינה חומה, הפעל את המטאטא במשך כ 5 דקות בסוף.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)