לחם אגס קינמון-מערבולת
ניתן להכין את המתכון לחם אגס קינמון-מערבולת בסביבות 1 שעה ו 25 דקות. מתכון זה מכין 48 מנות עם 156 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם דבש, מים, קינמון טחון וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הלחם הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני גרוע למדי של 18%. נסו לחם מערבולת קינמון, לחם מערבולת קינמון, ו לחם מערבולת קינמון עבור מתכונים דומים.
הוראות
בסיר גדול שלבו אגסים, מים ו 1/2 כוס סוכר. מבשלים, ללא כיסוי, במשך 10-12 דקות או עד שהם רכים.
מסננים היטב, שומרים סירופ.
מוסיפים מים קרים במידת הצורך לסירופ למדידת 1 כוס; מניחים בצד.
בקערה גדולה ממיסים שמרים במים חמים.
מוסיפים 1 כפית סוכר; תן לעמוד במשך 10 דקות.
מוסיפים את הביצים, החמאה, הדבש, המלח, התמצית, 4 כוסות קמח ואגסים שמורות וסירופ. מקציפים עד חלקה.
מוסיפים מספיק קמח שנותר ליצירת בצק רך.
הופכים למשטח מקומח; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, בערך 6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשימון עליון. מכסים ומניחים לתפוח במקום חמים עד להכפלה, בערך 1-1 / 4 שעות.
אגרוף בצק למטה; מחלקים לשלישים.
מגלגלים כל מנה ל -16 אינץ'. איקס 8-ב. מלבן.
שלב קינמון ונותר 3/4 כוס סוכר; מפזרים מעל בצק עד 1/2 אינץ'. של קצוות.
להפשיל, ג ' לי-רול סגנון, החל קצר צד; קמצוץ תפרים כדי חותם.
מניחים, בצד התפר כלפי מטה, בשלושה משומנים 9 אינץ'. איקס 5-ב. מחבתות כיכר. מכסים ומניחים לתפיחה עד להכפלה, כ-45 דקות.
אופים בחום של 375 ניתנים לזיהוי למשך 20 דקות. מכסים ברפיון בנייר כסף.
אופים 15-20 דקות יותר או עד בדיקות לחם לעשות.
מוציאים מהמחבתות למתלה לצינון.