לחם חום מאודה
לחם חום מאודה הוא צמחוני ומספק כ 24 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 127 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סודה לשתיה, מלח, חלב חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: לחם חום מאודה, לחם חום חמוציות מאודה (סיר חרס), ו ירקות סיניים מאודים עם אורז חום.
הוראות
לשקול או קלות כפות קמחים לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים קמחים, קמח תירס, צימוקים, סודה לשתייה, ומלח בקערה גדולה; מערבבים עם מקצף.
מערבבים חלב חמאה, מולסה, חמאה וקליפה.
מוסיפים למרכיבים יבשים; מערבבים רק עד לחלחל. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין 2 (8 אינץ') מחבתות כיכר מצופה ספריי בישול. בחוזקה לכסות כל מחבת בנייר כסף.
מחבתות מקום בתבנית אפייה 13 x 9inch.
הוסף מים רותחים לעומק של 1 אינץ'. מכסים מחבת גדולה יותר בנייר כסף.
אופים ב 350 במשך 1 שעה ו 10 דקות או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי. (החלק העליון של הלחם ירגיש דביק מעט.)
הסר מחבתות ממים. מגניב 10 דקות על מתלה תיל.
הסר מן המחבתות; מגניב לחלוטין.