לחם חי-מתובל
צ'אי-לחם מתובל הוא צמחוני לחם. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 192 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. אם יש לך קמח זהב, וניל, תה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-55 דקות. מתכונים דומים: עוגת צ'אי מתובלת ללא גלוטן עם זיגוג צ' אי מתובל, לחם בננה מתובל בצ'אי, ו אפייה זה אלרגיה חינם עם קים Guten חינם, חלב חינם צ'אי מתובל לחם תפוח.
הוראות
תנור חום 204°. תחתית שומן רק של 8x4-או 9x5 אינץ ' מחבת כיכר עם קיצור או ספריי בישול.
בקערה גדולה, לנצח סוכר מגורען וחמאה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד רכות. במהירות נמוכה, להכות בתה, 1/3 כוס חלב, 2 כפיות וניל והביצים עד החומרים משולבים היטב (יופיע מקושקש). מערבבים במרכיבי הלחם הנותרים רק עד שתרטבו.
אופים 50 עד 60 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי (לא underbake). מגניב במחבת על מדף קירור 10 דקות. לשחרר צדדים של כיכר מן המחבת; להסיר מחבת כדי מתלה קירור. מגניב 30 דקות.
בקערה קטנה, מערבבים אבקת סוכר, 1/4 כפית וניל ו -3 כפיות חלב, מוסיפים עוד חלב על ידי כפית, עד להפיץ.
מפזרים קינמון נוסף. מגניב לגמרי, בערך 2 שעות, לפני חיתוך. לעטוף בחוזקה ולאחסן בטמפרטורת החדר עד 4 ימים, או לקרר עד 10 ימים.