צ'אי-לחם מתובל הוא צמחוני לחם. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 192 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. אם יש לך קמח זהב, וניל, תה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-55 דקות. מתכונים דומים: עוגת צ'אי מתובלת ללא גלוטן עם זיגוג צ' אי מתובל, לחם בננה מתובל בצ'אי, ו אפייה זה אלרגיה חינם עם קים Guten חינם, חלב חינם צ'אי מתובל לחם תפוח.
הוראות
1
תנור חום 204°. תחתית שומן רק של 8x4-או 9x5 אינץ ' מחבת כיכר עם קיצור או ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
בקערה גדולה, לנצח סוכר מגורען וחמאה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד רכות. במהירות נמוכה, להכות בתה, 1/3 כוס חלב, 2 כפיות וניל והביצים עד החומרים משולבים היטב (יופיע מקושקש). מערבבים במרכיבי הלחם הנותרים רק עד שתרטבו.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
תה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מורחים במחבת.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
אופים 50 עד 60 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי (לא underbake). מגניב במחבת על מדף קירור 10 דקות. לשחרר צדדים של כיכר מן המחבת; להסיר מחבת כדי מתלה קירור. מגניב 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
בקערה קטנה, מערבבים אבקת סוכר, 1/4 כפית וניל ו -3 כפיות חלב, מוסיפים עוד חלב על ידי כפית, עד להפיץ.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מורחים זיגוג על לחם.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכן
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
7
מפזרים קינמון נוסף. מגניב לגמרי, בערך 2 שעות, לפני חיתוך. לעטוף בחוזקה ולאחסן בטמפרטורת החדר עד 4 ימים, או לקרר עד 10 ימים.