לחם כפית ערמונים עם גבינת פונטינה
לחם כפית ערמונים עם גבינת פונטינה עשוי להיות רק הלחם שאתה מחפש. והוא מספק כ 8 מנות . מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 289 קלוריות. אם יש לך קורנית, ביצים, קמח פסטה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לחם כפית ערמונים עם גבינת פונטינה, ירך חזיר ולחם כף עם שתי גבינות, ו לחם עם כפית של גבינה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. חמאה 11x7 אינץ ' צלחת אפיית זכוכית. ממיסים 2 כפות חמאה במחבת בינונית כבדה על אש בינונית.
מוסיפים ערמונים וקורנית. Sauté עד מחומם דרך, לשבור ערמונים לחתיכות 1/2 אינץ ' עם גב של כף, על 4 דקות. להביא חלב רק כדי להתבשל בסיר גדול כבד על חום בינוני גבוה.
מוסיפים מלח, ואז מקציפים בהדרגה בקמח פסטה. להפחית חום בינוני. לבשל עד התערובת היא עבה מאוד, ערבוב כל הזמן, על 3 דקות.
מוסיפים 6 כפות הנותרים חמאה, ואז 1 כוס גבינה, לטאטא עד גבינה נמס.
להקציף חלמונים ביצה 1 בכל פעם; מערבבים ערמונים. מקציפים חלבונים ביצה בקערה גדולה עד נוקשה אבל לא יבש. מקפלים לבנים לתוך תערובת קמח חם 2 תוספות.
להעביר צלחת מוכנה; מפזרים הנותרים 1/4 כוס גבינה.
אופים לחם כפית עד נפוח ומתחיל חום, על 35 דקות.
תן מגניב 5 דקות; לשרת חם.
* זמין בחנויות מזון מיוחדות, בשווקים איטלקיים, וכמה סופרמרקטים.