לחם כפית
מנה אחת מכילה 376 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך סוכר, ביצים, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לחם כפית, לחם כפית, ו לחם כפית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 191°. חמאה סופלה 2 ליטר או צלחת אפיית זכוכית ומעיל עם פירורי לחם, לדפוק את עודף. צלחת צינה.
בקערת מתכת גדולה להגדיר על מחבת של מים רותחים חלב חום עד חם מאוד בהדרגה להוסיף קמח תירס, לטאטא כל הזמן. תערובת בישול, ערבוב לעתים קרובות, עד עבה וחלק, על 5 דקות.
הסר קערה מהמחבת ומערבבים בחמאה. תערובת מגניב ומערבבים במלח, סוכר וחלמונים ביצה עד בשילוב היטב.
בקערה עם מערבל חשמלי לנצח חלבונים ביצה עד שהם פשוט להחזיק פסגות נוקשות. מקפלים בעדינות חלבונים לתוך תערובת קמח תירס עד רק בשילוב.
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה ואופים באמצע התנור עד נפוח וזהוב, כ 40 דקות.