קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

לחם מתאבן נקניק איטלקי

לחם מתאבן נקניק איטלקי
גשו לסופר וקנו פלפלים קלויים, גבינת שמנת, גבינה שוויצרית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. . אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 18%, וזה לא כל כך סופר. מתכונים דומים: לחם מתאבן נקניק איטלקי, מתאבן לחם איטלקי, ו Push Piggies נקניק איטלקי מתאבן בצק עלים.

הוראות

1
במחבת, נקניק חום עד שכבר לא ורוד; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
על משטח מקומח קל, לגלגל בצק לחם למלבן 16 אינץ 'x 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
2 כיכרות (16 אונקיות כל אחת) בצק לחם קפוא, מופשר2 כיכרות (16 אונקיות כל אחת) בצק לחם קפוא, מופשר
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
3
מעבירים בצק לתבנית אפייה משומנת.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
מערבבים גבינת שמנת ושום, מורחים לאורכו על שליש מרכז הבצק. למעלה עם נקניק, פלפלים, זיתים וגבינה. מקפלים בצק על מילוי, צובט תפר לאטום. לעשות חריצים על גבי בצק כל 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שום גויה®שום גויה®
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
5
מברשת קלות עם מים ומפזרים זרעי פרג.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס פתית, קלוי, אופציונליקוקוס פתית, קלוי, אופציונלי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
6
אופים ב 400 מעלות F במשך 20-25 דקות או עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
בואו לעמוד 10 דקות לפני חיתוך.