קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות20
ציון בריאות1
מגזין

לחם פסחא

לחם פסחא
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די גרוע. נסו לחם פסחא, לחם פסחא, ו לחם פסחא (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים 5 או 6 ביצים במדימפוט.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
2
יוצקים מים קרים כדי coverby 1 " ולהביא לרתיחה חום overmedium גבוה.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
3
Removefrom חום, לכסות סיר, ולתת לעמוד במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
Transfereggs לקערה בינונית של מי קרח; בואו להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
אם תרצה, ביצים צבעותעל פי מזון צבעהכיוונים אריזה.
6
העברת ביצים topaper מגבות לייבוש. האם קדימה: ביצים ניתן לצבוע עד 1 weekahead. כיסוי וצינה.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
7
קו שייטת אפייה גדולה עם נייר קלף. בצק אגרוף. מחלקים ל3 חלקים שווים. עם flouredhands קל, לגלגל כל פיסת על משטח מקורנת קלות לתוך חבל 16 " - ארוך עם קצוות מחודדים.(אם הבצק מתחיל להתאושש, לכסות במגבת מטבח ולנוח במשך 10 דקות כדי לאפשר לאפיק להירגע.)
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
8
סדר חבלים לצד sidelengthwise על גיליון מוכן.צובט למעלה מסתיים יחד. Braiddough. צביטה תחתית endstogether כדי לאבטח (קלועיהיה בערך 12" ארוך). ביצי Tuckdyed בין צמות, ריווח שווה. כיסוי רופף עם פלסטיק לעטוף או מטבחון.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
9
בואו לעלות בחום, טיוטה-freearea עד נפוח אבל לאכפול בגודל, 45-50 דקות.סדר מתלה באמצע ארוגים; מחממים ל 191°.
10
להקציףכתמים ביצה עם 2 כפיות מחממיםמים בקערה קטנה. הימנעות מביצים, מברשת בצק בכל רחבי עם ביצה לשטוף.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
11
אופים untilbread הוא זהוב ומד מיידימדומטר מוכנס לתוך מרכז כיכר רושמת 88°, 20-25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
12
בואו מגניב ona מתלה חוט.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
13
מגישים חם או בטמפרטורת חדר. לעשות קדימה:ניתן לעשות 8 שעות קדימה.
14
בואו להתקרר לחלוטין storeairtight בטמפרטורת החדר.