קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות30
ציון בריאות1
מגזין

לחם פרמזן שום איטלקי

לחם פרמזן שום איטלקי
לחם פרמזן שום איטלקי עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. והוא יספק כ 30 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 112 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך קמח, אבקת שום, שמן canolan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: לחם פרמזן שום, מקלות לחם שום איטלקיים, ו מקלות לחם פרמזן שום אצווה קטנים.

הוראות

1
בקערה גדולה, להמיס שמרים במים חמים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
שמריםשמרים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מוסיפים 1 כף שמן, סוכר, מלח וקמח 3 כוסות. הכה עד חלקה. מערבבים מספיק קמח כדי ליצור בצק רך (הבצק יהיה דביק). לכסות ולתת לנוח במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
3
על משטח מקומח קל, לגלגל בצק לתוך 15-in. מרובע.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
4
חותכים חצי לאורכו; לחתוך כל חצי widthwise לתוך 1-in. רצועות.
5
בקערה רדודה, לשלב את החמאה, גבינה, פטרוזיליה, אבקת שום ושמן שנותר. טובלים כל רצועה לתוך תערובת חמאה, ולאחר מכן לסובב פעמיים עד שלוש פעמים.
מרכיבים שתצטרך
אבקת שוםאבקת שום
פטרוזיליהפטרוזיליה
חמאהחמאה
גבינהגבינה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
מקום 1 ב. מלבד על מצעי אפייה משומנים.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
אופים ב 350° במשך 18-21 דקות או עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
מגישים חמים.