לחם שיפון שוודי הוא אולי הלחם שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 134 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. מתאים ל-12 מנות. אם יש לכם מים חמים, מולסה, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המאכל הסקנדינבי הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: לחם שיפון דניname, דייסת לחם שיפון דנית (Øllebrød), ו לחם שיפון שוודי.
הוראות
1
ממיסים שמרים במים חמים בקערה גדולה; לתת לעמוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים
שמרים
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
כף קלה נמרחת לתוך כוסות מדידה יבשות; רמה עם סכין.
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידה
סכין
3
מערבבים קמחים בקערה.
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
מוסיפים 1 תערובת קמח כוס, סוכר, והבא 6 מרכיבים לתערובת שמרים; להכות עם מערבל במהירות בינונית עד מעורבב. בהדרגה להכות בתערובת הקמח הנותרת כדי ליצור בצק. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. ללוש עד חלק וגמיש (כ 10 דקות).
מרכיבים שתצטרך
בצק
קמח לכל מטרה
סוכר
שמרים
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
5
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 35 דקות או עד הוכפל בגודל. (הקש שתי אצבעות לתוך בצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.)
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
בצק
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
אגרוף בצק למטה; מקום על משטח מקומח קלות. ללוש 10 פעמים, ולעצב לתוך סיבוב 7 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצק
אגרוף
7
מניחים על תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
8
תן עלייה 1 שעה או עד הוכפל בגודל.
9
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
תנור
10
אופים ב 375 במשך 25 דקות או עד כיכר הוא השחמה קלות נשמע חלול כאשר טפח.