קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות48
ציון בריאות7
דיאטותללא לקטוז
מגזין

לחם תירס במים חמים

לחם תירס במים חמים
לחם קמח תירס עשוי להיות מה שאתה מחפש. מתאים ל-48 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 236 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. . אם יש לך מרגרינה, סודה לשתייה, מולסה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -40 דקות. מתכונים דומים: לחם תירס, לחם שמרים קמח תירס מועדף, ו לחם חמוציות-קמח תירס מהיר.

הוראות

1
מניחים מים רותחים לתוך קערה גדולה ערבוב. מערבבים קמח תירס לאט לתוך מים רותחים כדי להפוך את הדייסה, ערבוב כל הזמן לחסל גושים גדולים.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
2
מוסיפים סודה לשתייה למולסה, ומכים עד אור וקצף.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
3
מוסיפים תערובת דבשה לתערובת קמח תירס.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
4
מערבבים בחמאה או מרגרינה ומלח. מערבבים במים קרים כדי להפוך את התערובת פושרת. ממיסים שמרים במים חמים 1/4 כוס, ומוסיפים לתערובת קמח תירס. בהדרגה להוסיף קמח.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
5
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות, ללוש עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
6
מניחים בקערה גדולה ומשומנת. משמנים את החלק העליון של הבצק. מכסים במטלית לחה, ומאפשרים לעלות עד הוכפל.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
7
אגרוף למטה בצק, ולחלק ל 6 חלקים. צורה 4 חלקים לתוך כיכרות לחם, ולמקם 9 x 5 מחבתות כיכר אינץ. השתמש בבצק הנותר כדי להפוך 2 תריסר לחמניות. אפשר לעלות עד הוכפל.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
8
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 35 עד 40 דקות, או עד חום.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף