לחמניות דביקות צימוקים-רום
לחמניות דביקות צימוקים רום דורש מסביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 295 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם חצאי פקאן, קינמון טחון, צימוקים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 12% וזה לא כזה אדיר. מתכונים דומים: קינמון-צימוקים לחמניות דביקות, לחמניות דביקות, ו לחמניות דביקות.
הוראות
בקערה, יוצקים 1/4 כוס רום על צימוקים; לתת לעמוד עד מעט מנופח, לפחות 1 שעה. חמאה קפיץ מרובע 9 אינץ ' או תבנית אפייה רגילה.
במעבד מזון, מערבולת 1 כוס פקאן, 1/4 כוס חמאה, 1/4 כוס סוכר חום, קינמון, מלח, וצימוקים עם רום עד קצוץ דק.
על משטח מקומח, עם מערוך מקומח, מגלגלים בצק לחם למלבן בגודל 16 על 8 אינץ'. (אם הבצק קופץ בחזרה, תן לנוח 5 דקות, ואז להתגלגל שוב.)
מורחים צימוקים רום וממלאים את הבצק, ומשאירים שוליים של 1/2 אינץ ' חשופים לאורך קצה אחד ארוך.
החל בקצה השני, לגלגל בצק סביב מילוי לתוך גליל.
מברשת תערובת ביצה על קצה חשוף, ואז לצבוט נגד גליל לאטום.
חותכים קצוות משוננים, ולאחר מכן לחתוך גליל לתוך 16 סיבובים שווים. החלל מתגלגל באופן שווה, כל אחד בצד לחתוך, במחבת. לכסות עם ניילון לעטוף ולתת לעמוד עד הוכפל, כ 40 דקות.
לחשוף ולהבריש לחמניות קלות עם תערובת ביצה.
אופים בתנור רגיל או הסעה 350 עד להשחמה, 25 עד 30 דקות.
הסר מסגרת פאן (אם באמצעות מחבת רגילה, הפוך לחמניות על מתלה תיל, ולאחר מכן הפוך שוב על צלחת rimmed).
במחבת 1 1/2 עד 2 ליטר מעל חום בינוני גבוה, לשלב הנותרים 3/4 כוס סוכר חום, 1/4 כוס חמאה, ו 1/2 כוס פקאן עם סירופ תירס. מערבבים עד התערובת היא עבה מבעבע, 3 עד 5 דקות. מערבבים הנותרים 2 כפות רום.
יוצקים לגרד באופן שווה על לחמניות חמות. אם בריכות זיגוג עודף בבסיס, כפית מעל צמרות לחמניות.