לטרוף סלמון מעושן
לטרוף סלמון מעושן עשוי להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. זה מתכון pescatarian מגישה 1 . מנה זו מכילה סביב 20 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 377 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 8 דקות. גשו לסופר וקנו חלב, לחם, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . מתכונים דומים: לטרוף סלמון מעושן, לטרוף סלמון מעושן, ו לטרוף סלמון מעושן.
הוראות
מחממים חמאה בסיר קטן על אש בינונית.
יוצקים ביצה וחלב, ומערבבים פלפל שחור. ערבוב כל הזמן, לבשל ביצים עד אור ורך.
הסר מהחום ומערבבים סלמון.
חותכים טוסט למשולשים ומניחים, עם נקודות כלפי האמצע, סביב צלחת. כף ביצים למרכז ומגישים חם.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה חנה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![חנה שרדונה]()
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.