לימון שופע ממגזין כל s
לימון שופע מכל מגזין s עשוי להיות התוספת שחיפשתם. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 449 קלוריות. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-107 היו אומרים שהוא פגע במקום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו-10 דקות. אם יש לך חלב, גבינת שמנת, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו פאי לימון שופע, לימון ברי שופע, ו ברים עבותים לימון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 F אם באמצעות צלחת זכוכית או 350 F אם באמצעות צלחת מתכת. גריז 8 אינץ ' מרובע dish.In קערה בינונית, לנצח את החמאה עד שמנת. הכה בסוכר.
מוסיפים את הקמח ומערבבים עד מעורבב היטב. לחץ לתוך החלק התחתון של מחבת ואופים על מתלה מרכז במשך 25 דקות או עד הקצוות הם רק קצת זהב.
בואו מגניב completely.In קערה בינונית, לנצח את גבינת שמנת וסוכר 1/2 כוס עם מיקסר כף יד עד חלקה מעורבב היטב.
מורחים באופן שווה על הקרום המקורר.מחק את הקערה והוסף את תערובת הפודינג והחלב. עם המיקסר על מהירות נמוכה, להכות במשך כ 3 דקות או עד מעובה מעט.
יוצקים מעל שכבת גבינת שמנת. צמרמורת עד סט, ואז להפיץ קצפת ציפוי מעל.