נקניק איטלקי וצלי ירקות
נקניק איטלקי צלי ירקות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 669 קלוריות, 23 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. 7 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. אם יש לכם פלפל, נקניקיית חזיר, עלי אורגנו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 61%. הציון הזה מוצק. נסו נקניק איטלקי וצלי תפוחי אדמה, מרק נקניק וירקות איטלקי, ו מרק נקניק וירקות איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות צלזיוס. ריסוס מחבת צלייה עם תרסיס בישול ירקות.
מערבבים נקניק, פלפל, שומר, עגבניות, אורגנו ו 1/2 כוס מרק במחבת.
צולים 30 דקות או עד שנעשה, תוך ערבוב פעם אחת.
מערבבים פנימה את המרק שנותר.
מגישים עם מיצי מחבת מעל פולנטה.
מקשטים בגבינת פרמזן מגוררת טרייה, אם רוצים.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו הם הבחירות המובילות שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. אתה יכול לנסות את טנוטה די נוזולה לה פוררה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -34 דולר לבקבוק.
טנוטה די נוזולה לה פוררה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה לה פוררה הוא יין בעל ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוח עז וארומטי של פירות שחורים, עור ותווי עץ. על החיך, פרי עשיר ובשל שוכן במבנה טאני יציב המאוזן, רך ומשולב. הגימור המלא והמורכב מאשר את החיך, מה שמרמז על אריכות ימים ממושכת.