קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

מאהי מאי עם אורז קוקוס וסלסה מנגו

מאהי מאי עם אורז קוקוס וסלסה מנגו
מאהי מאי עם אורז קוקוס וסלסה מנגו דורש סביב 2 שעות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 799 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 34 גרם של שומן למנה. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. . אם יש לכם שורש זנגביל, חלב קוקוס, מנגו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. נסו צ'יפוטלה מאהי בוריטו קערות עם אורז קוקוס כוסברה ליים + רוטב תות חריף-מנגו סלסה, מאהי מאי עם אורז קוקוס וסלסה מנגו, ו דג מחאי צרוב עם מנגו בגריל-סלסה אננס, אורז ירוק ושעועית שחורה (מתכונים דומים).

הוראות

1
לטאטא יחד את שמן הזית, רוטב סויה, מיץ לימון, שום, פתיתי פלפל אדום, פלפל שחור, זנגביל, בצל ירוק, ומלח בקערה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוסבצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוס
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
2
מוסיפים את המהי-מהי וזורקים למעיל אחיד. מכסים את הקערה בניילון נצמד, ומשרים במקרר במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
מאהי מאימאהי מאי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
3
מחממים את התנור ומכניסים את מתלה התנור לאמצע התנור.
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
4
להביא את האורז, המים, מרק עוף, ו 1 כף חמאה לרתיחה בסיר על חום גבוה. להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים עד הנוזל נספג, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוףמרק עוף
(65 עוגיות)(65 עוגיות)
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
5
יוצקים את חלב הקוקוס ו 2 כפות סוכר. מערבבים, ומבשלים חשפו עד שהאורז ספג את רוב חלב הקוקוס.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
6
בזמן שהאורז מתבשל, הסירו את המאהי מהי מהמרינדה, ונערו עודף. זרוק את המרינדה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
מאהי מאימאהי מאי
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
סוכר אדום גססוכר אדום גס
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
7
מניחים דגים בתבנית אפייה גדולה בשכבה אחת. מטגנים בתנור שחומם מראש עד פתיתי הדגים בקלות עם מזלג, 10 עד 15 דקות. אם הדגים חומים מהר מדי, לכסות את צלחת אפייה עם גיליון של רדיד אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
8
ממיסים 1 1/2 כפיות חמאה ו 1 1/2 כפות סוכר במחבת מעל חום בינוני גבוה. כאשר התערובת מתחילה לבעבע, מערבבים בקוביות מנגו. מבשלים ומערבבים עד המנגו הוא רך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(65 עוגיות)(65 עוגיות)
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
9
מגישים על ידי הצבת פילה mahi mahi מעל כף אורז חם העליון עם סלסה מנגו.
מרכיבים שתצטרך
מאהי מאימאהי מאי
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
Dientes De AjoDientes De Ajo
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 46 דולר לבקבוק.
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.