קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות1
ציון בריאות95
מגזין

מאהי מאי

מאהי מאי
מאהי מאי היא ללא גלוטן, ראשוני ופסקטריאני מנה עיקרית. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 2137 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 206 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %52 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמנת, סרטן לרתיחה תיבול, מלח כשרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 90% וזה מצוין. מתכונים דומים: Macadamia אגוז קרום עבור דגים-Mahi Mahi, סלמון, Swordfish, אורנג'Roughy, מאהי מאי טאקו דגים עם סלט כרוב ברוטב אננס קלוי, ו פסטו קרוש מהי-מהי עם עגבניות שלפוחיות ורוטב חמאת לימון.

הוראות

1
מחממים תנור ל 450 מעלות F. מביאים סיר בינוני של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
סירסיר
2
בסיר קטן, להפחית את הקרם על חום בינוני עד שהוא מתעבה או מצפה את הגב של כף.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
מוסיפים את התיבול של הסרטן ואת התיבול של קייג ' ון. כאשר המים רותחים, מוסיפים את הסרטן ומבשלים דרך, על 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סרטן מרתיח תיבולסרטן מרתיח תיבול
תיבול Cajunתיבול Cajun
מיםמים
סרטןסרטן
4
הסר את הסרטן ולתת מגניב. בחר את בשר הסרטן מהקונכיות והוסף אותו לקרם. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
סרטןסרטן
קונכיות פסטהקונכיות פסטה
קרםקרם
5
ממלאים מחבת סאוט בינונית עם כ 1 אינץ ' של מים מלוחים, או מספיק כדי לכסות את האספרגוס.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוסאספרגוס
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מחממים את המים על חום בינוני, מוסיפים את האספרגוס, ומבשלים לאט עד האספרגוס הוא bendable. ואז לצלול לתוך קערה של מי קרח במשך כ 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוסאספרגוס
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
מחממים את השמן במחבת סאוט בינונית על חום בינוני-גבוה. דג העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
דגיםדגים
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מניחים את הדגים במחבת החמה ומבשלים משני הצדדים עד חום זהוב, על 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
מניחים בתנור לבשל דרך, על 5 עד 6 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
כדי לשרת, כפית 1/2 של הקרם על צלחת חמה.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
11
מניחים את הדג על גבי, וכפית את שארית השמנת על הדג.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
דגיםדגים
12
מגישים עם אספרגוס העליון עם פלפלים בצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוסאספרגוס
בצל ירוקבצל ירוק
פלפליםפלפלים

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינוט Grigio Scarpetta עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
Scarpetta פינו Grigio
Scarpetta פינו Grigio
צבע קש בהיר עם רק רמז של סלמון. ניחוחות של פירות אבן ומלון. מראה את יכולתו של פינו גריג ' יו להיות קל על רגליו אבל מורכב. מלון ופירות אבן עם מינרלים וגוף בינוני. לפינו גריג ' יו יש טווח נהדר. נפלא בכוחות עצמו כאפריטיבו, עם דגים צלויים אור כמו סשימי, קרודו pesce או סביצ ' ה.