מאכלי ים והודו-גמבו נקניק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פירות ים טורקיה-נקניק גמבו. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 360 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. גשו לסופר וקנו בצל, שיני שום, פילה שפמנון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של מזון קריאולי. נסו מאכלי ים ונקניק גמביה, מאכלי ים חריפים ונקניקיות גאמבו, ו פירות ים Cajun ונקניקיות Andouille גאמבו (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים קמח על החלק התחתון של סיר גדול כבד. מערבבים קמח כל הזמן על חום בינוני-נמוך עד הקמח הופך חום זהוב (לא מאפשרים לשרוף), כ 15 דקות.
יוצקים קמח משחימים לקערה.
מחממים שמן באותו סיר על חום בינוני.
מוסיפים בצל ופלפל בל ו sauté עד מכרז, על 7 דקות.
מוסיפים שום, קורנית עלה דפנה; מערבבים 1 דקה.
מוסיפים נקניקיות ו sauté עד חום, לשבור את הגב של כף, על 5 דקות, ולאחר מכן להוסיף קמח משחי.
מוסיפים עגבניות עם מיצים, מרק ותבלינים קריאולית. מביאים לרתיחה. להפחית חום, כיסוי ומבשלים 20 דקות כדי למזג טעמים, ערבוב בתדירות גבוהה.
מוסיפים שרימפס שפמנון לסיר ומבשלים רק עד פירות ים הוא אטום במרכז, על 5 דקות. להשליך עלה דפנה. מתבלים במלח ופלפל ומגישים.
למנה: קלוריות, 317; סה "כ שומן, 9 גרם; שומן רווי, 2 גרם; כולסטרול, 151 מ" ג.