מאפינס תפוחים של פסח
מאפינס תפוחים של פסח יכול להיות רק ארוחת הבוקר שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 77 קלוריות. מתאים ל-12 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. אם יש לך תפוח טארט, חלבונים ביצה, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: מאפינס אוכמניות מעוטר פסח, פאי פקאן תפוחים בפסח, ו עוגת תפוחים פסח.
הוראות
מניחים כוס אפייה נייר בכל אחד 12 כוסות מאפין בגודל רגיל.
מניחים מצה farfel בשקית ניילון; למחוץ קלות עם מערוך.
מניחים מסננת גדולה או מסננת; להרטיב היטב מתחת למים זורמים חמים עד רך.
ניקוז; לסחוט כמה שיותר מים ככל האפשר. יש לשטוף את הצימוקים במים חמים.
בקערה גדולה, להכות חלבונים ביצה ומלח עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להוסיף 1/4 כוס סוכר, להכות עד פסגות נוקשות טופס.
מפזרים farfel, צימוקים, תפוח ו 1/2 כפית קינמון על חלבונים ביצה.
טפטוף עם חמאה; לקפל בקלילות. מחלקים תערובת שווה בין כוסות מאפין, אריזה קלה. (כוסות מאפין יהיה מלא). בקערה קטנה, לערבב 2 כפיות סוכר 1 כפית קינמון; מפזרים על תערובת 1/4 כפית על כל מאפין.
אופים 20 עד 25 דקות או עד חום זהוב. מיד להסיר מחבת מתלה חוט.