גשו לסופר וקנו פלפלים, בצל, פורצ'יני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו מבית כפרי פולני הכרוב האדום של המטבח עם חמוציות, מתוך בית כפרי פולני תבשיל האנטר של מטבח (Bigos), ו מבית כפרי פולני פטריות בר מבושלות פעמיים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את הסלק, העצמות, גזר, גזר לבן, בצל, כרישה, שורש סלרי, פטריות, 8 שיני שום, עלה המפרץ, מיורן, פלפל (אם משתמשים), ומים בעציץ גדול ומביאים לרתיחה. (לא צריך להיות מספיק מים כדי לכסות את החומרים האחרים.)
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
Celeriac
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
גב שומן חזיר
מרז ' ורם
שמן זית, לקלייה
גב שומן חזיר
שיפונדה של עלי קייל
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
הסר כל קצף שעלה למעלה, לכסות, ולהוריד את החום. מבשלים בעדינות עד שהבשר נופל מהעצמות והירקות רכים מאוד, בערך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
מים כדי לאפשר
3
מסננים את המרק דרך מסננת, לחיצה על מוצקים כדי לחלץ את כל הנוזלים. טעם: אם זה מימי מדי, ואז להרתיח, חשוף, במשך 30 דקות נוספות או משהו כזה. אם זה נראה צפוף מדי, להוסיף מים. כאשר המרק מוכן, מערבבים במיץ לימון. מתבלים במלח ופלפל, ואם תרצו, עוד מיורן מיובש.
ייתכן גם לשאול את עצמך בשלב זה אם המרק צריך עוד שום, ובמקרה זה לקלף עוד כמה שיני יותר, למחוץ אותם עם כותש שום או את הצד השטוח של סכין, לזרוק אותם, ומבשלים במשך דקה או שתיים. ודא שהם לא נופלים לתוך הקערה של אף אחד כאשר אתה משרת (אלא אם כן, כמו אן, האדם קורה כמו שיני שום מבושלות). הטעם צריך להיות חמוץ מעט garlicky, עדיין עם זה רמז של מתיקות.
מגישים ברור, חם מאוד, בקערות קטנות או אפילו כוסות תה גדולות, שבו אתה יכול להרים ולשתות. אם אתה מעדיף את שלך ורוד בהיר, ואז לשרת בצלחות מרק גדולות עם כפית של שמנת חמוצה או יוגורט רגיל ירד לתוך כל אחד. זה שומר במקרר (מכוסה) במשך ימים, ואכן גדל מעט משיק עם הזמן, וכך זה אמור להיות.