מבשלים את הספר: סלט סלק קלוי עם רוטב אגוז וטוגנים גבינה
אם יש לך מלח, עלי טרגון, שאלוט, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו סלט ימי ראשון: סלט תרד תות עם רוטב פופיזיד פשוט + בגידה ספר בישול, סלט סלק קלוי עם תפוזים ורוטב גבינת עיזים מוקרם, ו לבשל את הספר: מרק סלק עם פטה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
חותכים חתיכת רדיד אלומיניום כ 12 אינץ ' מרובע. על מחצית הכיכר, מניחים את הסלק, 2 כפות שמן זית, מים, 1/4 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל. מקפלים את הצד השני של הנייר כדי לכסות את הסלק, ולאטום את כל הקצוות בחוזקה כדי ליצור חבילה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שיפונדה של עלי קייל
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
3
מניחים את החבילה על תבנית אפייה, מעבירים אותה לתנור ומבשלים עד שהסלק רך, כ -45 דקות. (הסלק נעשה כאשר סכין הקילוף מוכנס בקלות לאמצע.)
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
רול פירות צהוב אחד
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
הסר את החבילה מהתנור והנח אותה בצד, סגורה, במשך כ -10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
הסר את הסלק מחבילת נייר הכסף. כאשר הסלק הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, בעדינות לשפשף את העור, באמצעות מגבת נייר. חותכים את הסלק לסיבובים עבים 1/4 אינץ ' (השתמש במנדולינה אם יש לך אחד), ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קייל
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
מנדולינה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
6
מערבבים את החומץ, שאלוט, דבש, חרדל, הנותרים 1/4 כפית מלח, ונותר 1/8 כפית פלפל בבלנדר, ומערבבים היטב. בעוד הבלנדר עדיין פועל, להוסיף את השמן בזרם איטי, יציב, מיזוג עד ויניגרט הוא emulsified.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות ויניגרט ורמיוס
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
להעביר את הרוטב לקערת ערבוב, ומערבבים אגוזי מלך וtarragon.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
מקלות קינמון קצרים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
8
מניחים את שן הארי ירקות ואת chard בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שן הארי ירוק
Chard שוויצרי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
יוצקים 2 כפות (או יותר לפי הטעם) של ההלבשה על הירוקים, ומתבשלים עם קמצוץ של מלח ופלפל. זרוק למעיל. בקערת ערבוב נפרדת, לזרוק את סלק פרוס ב 1 כף של ההלבשה, ואת העונה עם קמצוץ של מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ירוק
שיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
10
מחלקים את הירוקים בין ארבעה לשישה צלחות הגשה, ומקשטים עם סלק פרוס וטוגנים הגבינה. אם תרצה, כפית יותר רוטב על כל סלט.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
צ ' יפס
ירוק
שיפונדה של עלי קייל
11
הערה: חומץ Banyuls עשוי יין Banyuls, שהוא יין מבוצר מדרום צרפת ונחשב הגרסה הצרפתית של נמל. לחומץ Banyuls יש טעם מתוק ואגוזי, אשר נחשב בדרך כלל מתון יותר מאשר חומץ יין אדום או חומץ בלסמי. יש לזה טעם של שילוב בין חומץ בלסמי וחומץ שרי, וניתן להשתמש בו כתחליף טוב. חומץ Banyuls ניתן למצוא בשווקים מיוחדים.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
חומץ שרי
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
יציאה
12
צ ' יפס גבינה
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
צ ' יפס
13
מחממים התנור ל 177°. קו גיליון אפייה עם סילפט, או נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
14
ריווח אותם 1 עד 2 סנטימטרים זה מזה, מקום 1-כפות של הגבינה על Silpat.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
15
מניחים את תבנית האפייה בתנור ומבשלים עד שהגבינה נמסה והופכת לחומה זהובה, כ -7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
16
הסר מהתנור והנח בצד להתקרר על תבנית האפייה. השתמש טוגנים כמו מקשטים עבור מרקים וסלטים.