קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות27
מגזין

מבשלים את הספר: צלוי צלעות חזיר עם רוזמרין ומרווה

מבשלים את הספר: צלוי צלעות חזיר עם רוזמרין ומרווה
מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 11 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-62 היו אומרים שזה פגע במקום. זה מושלם עבור יום ולנטין. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. גשו לסופר וקנו שיני שום, ירך חזיר, רוזמרין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: חזיר צלוי עם טימין ופטרוזיליה, בשר חזיר מרווה רוזמרין צלי, ו מבשלים את הספר: דג שחור קלוי עם זיתים ומרווה (מתכונים דומים).

הוראות

1
פתח את דש הבשר ליד עצמות הצלעות ולשפשף את השום על הבשר והעצמות עד בשר חלציים.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
2
מפזרים בנדיבות מלח, פלפל טחון, וחצי רוזמרין ומרווה. לשפשף את התבלינים לתוך הבשר. להרכיב מחדש את הצלי ולהשתמש חוט מטבח לקשור את הבשר והעצמות יחד. מתבלים את החלק החיצוני של הצלי, שוב בנדיבות, עם מלח, פלפל, ואת עשבי תיבול הנותרים, ולשפשף לתוך הבשר. השום הקצוץ הולך על החלק הפנימי של הצלי, אם שפשף על החלק החיצוני, זה יהיה לשרוף בתנור. לעטוף את הצלי בנייר הקצב, או כיסוי קל, ומקרר.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
שום גויה®שום גויה®
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
הסר את הצלי מהמקרר כשעה לפני הבישול כדי לתת לו להגיע לטמפרטורת החדר. שים אותו במחבת צלייה, צד העצם למטה; העצמות יעשו מעין מתלה קלייה טבעי. מחממים את התנור ל 204°. מבשלים את הצלי במשך 30 דקות, ואז הופכים אותו במחבת הצלייה, בצד העצם למעלה, ומבשלים עוד 20 דקות. הפעל את הצלי שוב, צד העצם למטה, ומבשלים עוד 20 דקות בערך, עד הטמפרטורה הפנימית רושם130. כאשר הצלי נעשה, בואו לנוח 15 עד 20 דקות לפני גילוף.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
לרפרף חלק מהשומן מהמחבת הצלייה, להוסיף קצת מים או מלאי, לגרד את כל חתיכות השחמה בתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
5
יוצקים את המיצים לתוך סיר קטן ולשמור על חם. כאשר מוכן לשרת, להסיר את החוטים מן הצלי, לחתוך את הבשר לתוך צלעות עבות עם העצמות, או לחתוך את המדף של עצמות צלעות מן הבשר, לחתוך בין העצמות כדי להפריד ביניהם. תחזירי אותם לתנור לכמה דקות אם את אוהבת אותם יותר קשים. למיצים בסיר, מוסיפים את המיצים השמורים מן הצלי לאחר מנוחה וגילוף. חותכים את הבשר ומגישים עם מיצים חמים עצמות צלעות.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה