קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות17
מגזין

מגדל טורטיה

מגדל טורטיה
מגדל טורטיה נטול גלוטן, מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 19 גרם חלבון 45 גרם של שומן, וסך הכל 610 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. גשו לסופר וקנו תירס, מלח ופלפל, פלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן תירס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שיפון עם קרם פטל כקינוח. נסו מגדל קפרזה, מגדל חסה, ו אדום ברי Pavlova מגדל (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול, לשלב עוף, גבעול סלרי, ובצל צהוב 1/2. מכסים במים קרים 1 ליטר. מבשלים עד העוף רך מבושל דרך, כ 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(24 ספירה)(24 ספירה)
בצל צהובבצל צהוב
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
הסר עוף מנוזל בישול כדי להתקרר על קרש חיתוך. ברגע לגרוס מגניב, להשליך את העור, עצמות ושומן.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
3
מערבבים בשר עוף עם חצי הסלסה הלבנה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות חזה עוף ללא עצמות וללא עור (בערךחתיכות חזה עוף ללא עצמות וללא עור (בערך
Dientes De AjoDientes De Ajo
4
במחבת גדולה, חום 1 כף שמן תירס על חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בצל אדום קצוץ דק להגשהבצל אדום קצוץ דק להגשה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים בצל, פלפלים אדומים וברוקולי.
מרכיבים שתצטרך
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6
לטגן עד בצל הם רכים, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
7
מוסיפים תירס ומבשלים עוד 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
8
מעבירים לקערה ומערבבים עם חצי סלסה אדומה קלויה.
מרכיבים שתצטרך
Dientes De AjoDientes De Ajo
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
חום 1/4 כוס שמן צמחי במחבת בינונית על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים טורטייה ומטגנים קלות במשך 10 עד 15 שניות. הפוך את הטורטייה מעל ולהמשיך לטגן עד טורטילה הוא גמיש ומחומם דרך, על עוד 10 עד 20 שניות.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
3
מניחים טורטיות על צלחת מרופדת מגבת נייר, מכסים במגבת מטבח, ומניחים בצד. חזור עם הטורטיות הנותרות.;
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
1
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מניחים 4 טורטיות על תבנית אפייה. מעל כל אחד עם שכבה של תערובת העוף. תערובת עוף העליון עם טורטייה אחרת, ואז שכבה של תערובת ירקות. למעלה עם טורטייה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
ירקות מעורביםירקות מעורבים
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
מורחים את הסלסה הלבנה הנותרת על הטורטייה העליונה של כל אחד מ -4 המגדלים.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
Dientes De AjoDientes De Ajo
4
מפזרים את תערובת הגבינה המקסיקנית ואופים במשך 5 דקות או עד גבינה מתחילה חום.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
הסר מהתנור ולהעביר צלחת הגשה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
מקשטים עם כוסברה ומגישים עם הנותרים סלסה אדומה קלויה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
Dientes De AjoDientes De Ajo
7
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
לשפשף את העגבניות, בצל, ראש שום, ופלפל poblano עם 1 כף שמן תירס ומניחים אותם על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף. צולים במשך 20 דקות או עד שקליפות העגבניות והפלפל מתחילים להשחיר.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
בצל אדום קצוץ דק להגשהבצל אדום קצוץ דק להגשה
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
9
הסר ללוח חיתוך כדי להתקרר. לסחוט שום כדי לשחרר מן העור שלה. רבע הבצל ל 4 חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
10
הסר את הגבעולים ואת הזרע מן פלפל poblano.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
11
מערבבים את כל הירקות הקלויים בבלנדר ומערבבים למשך 1 דקות, או עד לקבלת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
12
חום שנותר 1 כף שמן תירס בסיר בינוני על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בצל אדום קצוץ דק להגשהבצל אדום קצוץ דק להגשה
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
13
מוסיפים את תערובת העגבניות, הסוכר, האורגנו, המלח והפלפל. לכסות ולבשל במשך 6 דקות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
14
גבינת שמנת חמה ושמנת קצפת כבדה בסיר בינוני על אש בינונית עד שהגבינה מתחילה להמיס. מבשלים 5 דקות, ערבוב מדי פעם, או עד התערובת חלקה לחלוטין. מתבלים במלח ופלפל. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים