מולים בבירה מקסיקנית עשויים להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאבן זה יש 163 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האב. אם יש לכם מולים, כוסברה, עגבניותוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, נסו מולים מאודים בירה, מולים מאודים בבירה, ו מולים מאודים בירה (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת עמוקה עם כיסוי שחומם מראש על חום גבוה בינוני, מוסיפים שמן, שום, בצל וחלפיניו. מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוס
טורטיות קמח טריות, להגשה
(או או רגיל)
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
2
לטגן 2 דקות. מסדרים מולים במחבת.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסה
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
3
יוצקים בירה ועגבניות ומנערים את המחבת כדי לשלב. מכסה מחבת ומבשלים 3 דקות או עד מולים פתוחים.
רכיכות ניתן לזווג עם שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. היינות בדיעבד שרדונה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.