מונטה כריסטו עם ריבת תות הבנרו
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית,אז נסו את מונטה כריסטו עם ריבת הבנרו תות. מתכון זה מכין 4 מנות עם 1743 קלוריות, 48 גרם חלבון, ו 63 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 301 איש מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. לכו לחנות ואספו ביצים, סוכר מגורען, סוכר מגורען ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. עם כפית ציון 81%, המנה הזו נהדרת. מתכונים דומים: מונטה כריסטו עם ריבת תות הבנרו, מסיבת מונטה כריסטו נושכת עם ריבת פטל-מלבק, ו טוסט צרפתי ממולא במונטה כריסטו עם סירופ תות.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
לריבת הבנרו תות: בסיר של 4 ליטר על אש בינונית מוסיפים את הסוכר, גרידת התפוז והמיץ ומערבבים עד שהסוכר נמס. הופכים את האש לגובה ומוסיפים את התותים וההבנרו. מביאים לרתיחה, תוך ערבוב לעיתים קרובות, עד שהטמפרטורה מגיעה ל 200 מעלות צלזיוס על מדחום ממתקים. לאחר שהריבה הגיעה לטמפרטורה זו, הסירו אותה מהאש והניחו לה להתקרר מעט. לאחר שהתקרר תוכלו להגיש מיד. אחסן שאריות בכלי אטום במקרר למשך כשבוע.
לקבלת פודינג: בתבנית אפייה, לטאטא יחד את, חלב, מלח, סוכר, אגוז מוסקט וביצים. מילואים.
לבניית הכריך: מחממים מחבת על אש בינונית. מעל פרוסת טוסט טקסס עם פרוסת גבינה, רבע מהחזיר, חתיכת גבינה שנייה ופרוסת הטוסט השנייה. טובלים את הכריכים לתוך הפודינג, נותנים לעודף לטפטף.
מוסיפים מעט חמאה למחבת ומטגנים בעדינות כל כריך עד להזהבה, 2 עד 3 דקות מכל צד.
מוציאים מהמחבת, מאבקים במעט אבקת סוכר, אם משתמשים, ומגישים מעט ריבת הבנרו תות בצד.