קושיקל
מוכן ב5 דק.
מנות4
ציון בריאות4
מטבחיםמקסיקני
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מונטריי ג'ק קסדילס

מונטריי ג'ק קסדילס
המתכון Monterey Jack Quesadillas יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 5 דקות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 72 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם עלי כוסברה, טורטיות קמח, גבינת מונטריי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו מתאבן זול מאוד. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו מונטריי ג'ק קסדייה עם סלסה אגסים, צ'ילי ירוק Monterey Jack Quesadillas, ו סלסה מונטריי ג'ק (מתכונים דומים).

הוראות

1
חום 3 טורטיות קמח על גיליון עוגיות בתנור 177° עד חם. מעל כל אחד עם כמה ג ' ק מונטריי מגורר וכמה עלי כוסברה. מעל כל אחד עם טורטייה אחרת וחום עד הגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק
גבינת מונטרייגבינת מונטריי
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות Cuvaison פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -29 דולר לבקבוק.
Cuvaison פינו נואר
Cuvaison פינו נואר
קרנרוס פינו נואר של קובייסון מגיע מאחוזתם בת 400 דונם בחלק הדרומי של עמק נאפה. כרם אקלים קריר זה מאפשר תנאים כמעט מושלמים שנה אחר שנה לייצר שרדונה ברמה עולמית, פינו נואר, סירה, סוביניון בלאן ומרלו. שליטה על כל היבטי החקלאות בכרם שלהם נותנת לקובייסון יתרון בייצור הפרי האיכותי ביותר ולכן מצמצמת את המניפולציה על היקב. היינן סטיבן רוגסטד מסכם זאת בצורה הטובה ביותר: "הסגנון והפילוסופיה שלי מבוססים על הבעת האופי הייחודי של ענבי האחוזה שלנו ועשיית מעט ככל האפשר עבורם. כאשר לאדם יש פרי נפלא לעבוד איתו, זה צריך להיות הדגש של האדם."