מוס דלעת
מוס דלעת נטול גלוטן, ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 178 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-7 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו ג'ינג'ר מגובש, קינמון טחון, אגוז מוסקט טחון ועוד מספר מצרכים לעשות היום. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 39% המנה הזאת לא כל כך סופר. נסו מוס דלעת, מוס דלעת, ו מוס דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים את 1/2 כוס מים או חלב לתוך קערה קטנה ומפזרים את הג ' לטין על זה כדי לרכך.
להפריד את הביצים, הצבת הלבנים בקערה מיקסר חשמלי חלמונים בקערה חסינת חום שמחזיק לפחות 2 כוסות.
מערבבים את החלב, הדבש והתבלינים בסיר תחתית כבד וחום עד שהדבש מתמוסס והתערובת לוהטת.
מוסיפים את הג ' לטין הרך עם הנוזל ומערבבים עד שהוא מומס לחלוטין.
יוצקים את רוב תערובת חלב חם לתוך חלמונים ביצה, לטאטא כל הזמן, ואז לשפוך את התערובת בחזרה לתוך הסיר ולהמשיך חימום עד שהוא מתעבה וכמעט רותח. מערבבים בדלעת ולהמשיך ערבוב עד שאין בועות גדולות כאשר אתה מפסיק ערבוב במשך כמה שניות.
לנצח את החלבונים ביצה עד מקציף, ואז להתחיל להוסיף את הסוכר בהדרגה, להכות עד פסגות נוקשות נוצרו. מקפלים מרית גדולה של הלבנים לתוך פודינג הדלעת, ואז לקפל את החלבונים הנותרים. להפוך את מוס לתוך עובש מתכת 6 כוס כי כבר שטוף במים קרים. מוס צ ' יל בין לילה. כדי unmold, לטבול את התבנית במים חמים במשך כ -30 שניות ואז להפוך על מגש הגשה. לחלופין, כפית את המוס לתוך ramekins בודדים או כוסות יין שיש להם כף או שתיים של ג ' ינג ' ר קצוץ ו/או פירורי gingersnap בתחתית.