מוס פורל מעושן
מוס פורל מעושן נטול גלוטן, וקמאיות ומספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 99 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך עירית, ביצים מבושלות קשה, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די גרוע. נסו מוס פורל מעושן, מוס פורל מעושן עם תפוז ועירית, ו מוס פורל מעושן-IMBB מס ' 15 " טעים: ימים (מתכונים דומים).
הוראות
לקלף ביצים. חותכים כל ביצה חצי לאורכו; להסיר חלמון. מילואים חלמונים לשימוש נוסף. קוצצים דק ביצה לבן. תניח בצד.
מעיל a (7 1/2 x 3 אינץ') מחבת כיכר עם ספריי בישול; מחבת קו עם ניילון נצמד. תניח בצד.
מניחים מרק במדד זכוכית 2 כוס; מפזרים ג ' לטין על מרק.
בואו לעמוד 5 דקות. תערובת מרק מיקרוגל ב 30 שניות גבוהות; מערבבים עד מתמוסס ג ' לטין. צונן 15 דקות או עד שהתערובת מתחילה להתעבות.
מניחים פורל במעבד מזון; דופק 10 פעמים או עד קצוץ דק.
מוסיפים תערובת מרק, מיץ לימון ופלפל; תהליך עד משולב היטב.
מניחים תערובת פורל בקערה גדולה; מקפלים בתחליף שמנת חמוצה, 1/4 כוס עירית, ושמיר. תערובת פורל כפית למחבת מוכנה; כיסוי וצינה לילה.