מוקרם תפוחי אדמה מטוגנים
מוקרם תפוחי אדמה בקארי עשוי להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 215 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך בצל ירוק, מרגרינה מקל, שן שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 41%. נסו מוקרם בטטה בטטה, כרובית קארי גראטן, ו כרוב מטוגן וקייל מוקרם (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בסיר; מכסים במים. מביאים לרתיחה; מבשלים 15 דקות או עד מכרז.
ניקוז ומגניב. מסדרים 2 כוסות תפוחי אדמה בתבנית אפייה 11 x 7 אינץ ' מצופה בתרסיס בישול.
מערבבים את החלב והקמח בקערה קטנה; מערבבים עם מקצף. ממיסים חמאה בסיר בינוני על אש בינונית.
מוסיף את הבצלים, אבקת קארי, ושום. לבשל 1 דקה. מערבבים בתערובת חלב, ומבשלים עד עבה (כ 1 דקה), ערבוב לעתים קרובות.
הסר מהחום. מערבבים את היוגורט, רוטב עגבניות, ומלח. כפית חצי רוטב על תפוח אדמה. חזור על ההליך עם שאר תפוחי האדמה והרוטב.
אופים ב 425 במשך 30 דקות או עד חום זהוב.