מורל פטריות ואספרגוס ביצים בנדיקט
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל פטריות מורל וביצי אספרגוס בנדיקט. והוא יספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 514 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 37 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אספרגוס חניתות, חמאה, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו ביצי אספרגוס ופטריות בנדיקט, ביצים מקושקשות עם רמפות, אספרגוס ופטריות מורל, ו פטריות מורל ואספרגוס מוקפצים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן במחבת על חום בינוני.
מוסיפים את שאלוט ומבשלים עד למכרז, על 2-3 דקות.
מוסיפים את השום ואת הקורנית ומבשלים עד ריחני, בערך דקה.
מוסיפים את החמאה ונותנים לה להתמוסס.
מוסיפים את הפטריות ומבשלים עד שהם משחררים את הלחות שלהם, על 3-5 דקות.
מוסיפים את היין או מרק, deglaze את המחבת ומבשלים 2 דקות.
מוסיפים את הקרם ומבשלים עד שהוא מתעבה, כ 2-3 דקות ולהפחית את הבשר למינימום.להביא סיר גדול של מים לרתיחה ולהפחית את החום בינוני.לסובב את המים בסיר.סדקי ביצה לתוך קערה ושפכי את הביצה מהקערה לתוך המים. חזור עם ביצה נוספת.
תן לביצים לבשל עד שהלבנים נקבעים אבל החלמונים הם לא, על 2-3 דקות ולדוג אותם החוצה. חזור עם שתי ביצים שנותרו.
מניחים את הטוסט על צלחות, העליון עם אספרגוס, ביצים עלומות ורוטב פטריות שמנת.