מחבת בקר ותפוחי אדמה היא מנה עיקרית המגישה 4. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 370 קלוריות, 29 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. אם יש לכם סטייק סינטה עליון בקר, מלח, תפוחי אדמה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, וכל 30 דיאטה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 90%, שהוא מרהיב. נסו מחבת בקר ותפוחי אדמה, בקר ותפוחי אדמה מחבת סטרוגנוף, ו מחבת תפוחי אדמה עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
מניחים תפוחי אדמה, מים ומלח בכלי המתאים למיקרוגל. מכסים ומיקרוגל גבוה למשך 6-10 דקות או עד שתפוחי האדמה רכים; מסננים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
2
מתבלים בקר בתערובת פלפלים. במחבת גדולה מערבבים בקר ובצל ב -2 כפות שמן למשך 5 דקות או עד שהבשר כבר לא ורוד. בינתיים, במחבת אחרת, מטגנים תפוחי אדמה בשמן שנותר למשך 5 דקות או עד להשחמה. מערבבים פנימה תערובת בקר.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מפזרים רוזמרין.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות