מחבת עוף ופטריות ים תיכונית
מתאים ל-35 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 28 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מרק עוף, שמן זית, פטרוזיליה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: מחבת עוף ים תיכונית-וריאציה של מחבת עוף בסיסית, מחבת עוף ים תיכוני, ו מחבת עוף ופטריות אפויה.
הוראות
שמן חום במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
הוסף עוף; לבשל 6 עד 8 דקות. בכל צד או עד לסיום (165F).
הסר עוף ממחבת, שמירה על טפטוף במחבת; לכסות עוף כדי להתחמם.
מוסיפים פטריות ובצל לטפטופים; מבשלים 10 דקות., ערבוב מדי פעם.
מוסיפים מרק, שום וקורנית; מערבבים. לבשל 5 דקות. מערבבים בגבינה.
עוף עליון עם תערובת פטריות ופטרוזיליה.