קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

מחית סלק טרי עם חזרת

מחית סלק טרי עם חזרת
בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 19%. מתכונים דומים: חזרת טרייה עם סלק, חזרת עשוי סלק-טרי--, ו שמיר לבנבן עם סלק, חזרת ועשבי תיבול טריים.

הוראות

1
לקצץ, לשטוף, לקלף וקוביות הסלק.
מרכיבים שתצטרך
סלקסלק
2
מניחים בסיר בינוני עם מספיק מים כדי לכסות. מביאים לרתיחה, להפחית את החום ומבשלים עד סלק רך.
מרכיבים שתצטרך
סלקסלק
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
ניקוז.
4
מניחים סלק בבלנדר או מעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
סלקסלק
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
בלנדרבלנדר
5
מוסיפים את החמאה, שמנת, סוכר, מיץ לימון, חזרת ומלח ופלפל. מחית עד חלקה מסננים דרך מסננת לתוך סיר.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חזרתחזרת
מיץ לימוןמיץ לימון
חמאהחמאה
קרםקרם
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מסננתמסננת
6
לחמם בעדינות על חום נמוך מאוד, ערבוב לעתים קרובות כדי למנוע ממנו דבק לתחתית המחבת. כפית מחית על צלחות הגשה ומקשטים עם sprig של שמיר וכמה גרגרי פלפל ורוד.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
שמירשמיר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת