מחית סלק טרי עם חזרת
בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 19%. מתכונים דומים: חזרת טרייה עם סלק, חזרת עשוי סלק-טרי--, ו שמיר לבנבן עם סלק, חזרת ועשבי תיבול טריים.
הוראות
לקצץ, לשטוף, לקלף וקוביות הסלק.
מניחים בסיר בינוני עם מספיק מים כדי לכסות. מביאים לרתיחה, להפחית את החום ומבשלים עד סלק רך.
מניחים סלק בבלנדר או מעבד מזון.
מוסיפים את החמאה, שמנת, סוכר, מיץ לימון, חזרת ומלח ופלפל. מחית עד חלקה מסננים דרך מסננת לתוך סיר.
לחמם בעדינות על חום נמוך מאוד, ערבוב לעתים קרובות כדי למנוע ממנו דבק לתחתית המחבת. כפית מחית על צלחות הגשה ומקשטים עם sprig של שמיר וכמה גרגרי פלפל ורוד.