מטבל אבוקדו Edamame
מטבל אבוקדו Edamame לוקח בערך 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 107 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. 1024 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. זה עובד טוב כמו מתאבן. אם יש לך edamame, אבוקדו, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני דיאט. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. עם כפית ציון של 0% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. נסו מטבל אבוקדו Edamame קל, חומוס אבוקדו אדממה, ו סלט אבוקדו אדאמה (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים את edamame: להביא 2 ליטרים של מים מלוחים היטב (2 כפות מלח) לרתיחה.
הוסף את edamame הפגז. חזור לרתיחה ומבשל במשך 5 דקות, או עד מבושל דרך ומכרז.
מערבבים את edamame עם שאר החומרים:
מקום מבושל edamame סחוט במעבד מזון. דופק כמה פעמים.
מוסיפים את הכוסברה הקצוצה. דופק שוב.
מוסיפים את שאר החומרים, ואת הדופק עד puréed היטב.
הוסף יותר מים אם אתה רוצה עקביות חלקה. התאם תבלינים (מלח, טבסקו, סיד, שמן שומשום).
מגישים עם פיתה, צ ' יפס, קרוסטיני, או מגש ירקות.