מטבל אבוקדו-Tomatillo עם צ'יפס פיתה כמון
גשו לסופר וקנו אורגנו, מלח, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: צ'יפס פיתה כמון חריף, חציל ומטבל PLANTAIN עם צ'יפס פיתה כמון (בורוניה), ו מטבל ארטישוק-סרטן עם צ'יפס פיתה מצופה כמון.
הוראות
כדי להכין צ ' יפס, מעיל מחוספס של כל פיתה חצי עם ספריי בישול; מפזרים חצאי פיתה באופן שווה עם זרעי כמון, אורגנו, ו 1/2 כפית מלח כשר.
חותכים כל פיתה חצי לתוך פלחי 8; לארגן פלחי בשכבה אחת על גיליונות אפייה.
אופים ב 375 במשך 15 דקות או עד חום זהוב.
כדי להכין מטבל, להשליך קליפות ונבע מן tomatillos.
מניחים tomatillos בסיר קטן; מכסים במים. מביאים לרתיחה; מבשלים 5 דקות או עד מכרז. מגניב לטמפרטורת החדר.
מניחים tomatillos, בצל, כוסברה, jalapeo, ו 1/2 כפית מלח בבלנדר או מעבד מזון, ולעבד עד חלקה.
מוסיפים שמנת חמוצה ואבוקדו; תהליך עד חלקה.