זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. לך לחנות ותביא אורגנו, בצל, פלפל קאיין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. . אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 97% וזה אדיר. נסו ארובה גרוסה מילוי טאקו עוף, בשר טאקו מגורר, ו בשר טאקו מגורר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את אבקת השום, כמון, כוסברה, אורגנו, ופלפל קאיין בקערה. לשפשף היטב את תערובת התבלינים על החזיר.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מניחים את הצלי בסיר לחץ עם מרק בשר, עלי דפנה ובצל מעל חום בינוני גבוה. לאטום את התנור, ולהביא ללחץ מלא; להפחית את החום כדי לשמור על לחץ גבוה, ולבשל במשך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
חתיכות ירקות בגודל נגיס
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
10 שיני שום, שלמות
3
הסר את סיר הלחץ מהחום ולאפשר ללחץ לרדת באופן טבעי.
ציוד שתשתמש בו
10 שיני שום, שלמות
4
מעבירים את החזיר לקערת הגשה ומגרסים את הבשר במזלגות.