מילוי לחם תירס עם תפוחים ונקניקיות
זה עובד טוב כמו צלחת צדדית די יקרה. לכי לחנות ותקני נקניקיות, פקאן, בצלים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 60%. נסו נקניקיית לחם תירס מלית עם תפוחים ופקאנים, לחם התירס של החך הכסוף ממולא עם תפוחים, צמחוני, ו לחם תירס דלורית עם מילוי בטטות, תפוחים וחמוציות. (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
מחממים שמן זית על אש בינונית גבוהה במחבת 12 אינץ'.
מבשלים נקניק במשך 5 עד 7 דקות עד השחמה.
מוסיפים בצל וסלרי וקמח עד שהתרככו.
מוסיפים מלח ופלפל, לפי הטעם.
מערבבים בתפוחים, טימין ומרווה וטחון עוד 2 דקות.
תוסיף בורבון. אפשר להתבשל עד בורבון הוא כמעט התאדה; 1 עד 2 דקות.
בקערה גדולה, מוסיפים מלית לחם תירס, פטרוזיליה, ציר עוף, ביצים ופקאנים.
מערבבים בתערובת ירקות לקערה.
מוסיפים לתבשיל גדול ואופים במשך 30 דקות.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא אחוזת Gunderloch ריזלינג יבש. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
![Gunderloch Estate ריזלינג יבש]()
Gunderloch Estate ריזלינג יבש