קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות30
ציון בריאות0
מגזין

מילוי מוס שוקולד מריר

מילוי מוס שוקולד מריר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל מוס שוקולד מריר מילוי. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 46 קלוריות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 30 מנות. גשו לסופר וקנו שוקולד מריר, ליקר קפה, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: עוגה עם מילוי מוס שוקולד, מילוי מוס שוקולד חלב, ו פודינג שוקולד טופו / מוס / מילוי עוגה.

הוראות

1
בקערה קטנה, מפזרים את הג ' לטין על המים ולתת לעמוד עד שהתרכך.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטיןג ' לטין
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
בינתיים, בקערה בינונית, באמצעות מיקסר חשמלי כף יד, לנצח את הקרם עד קצפת ברכות. מקררים עד שמצוננים, בערך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
3
בקערה קטנה ובטוחה למיקרוגל, מחממים את ליקר הקפה בעוצמה גבוהה עד לחום, כ -45 שניות. מערבבים את הג ' לטין הרך עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
ליקר קפהליקר קפה
ג ' לטיןג ' לטין
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
קערהקערה
4
בקערה בינונית אחרת, לנצח את חלמונים ביצה עם סוכר ומלח במהירות גבוהה עד חיוור מעובה, על 5 דקות. בזמן להכות את החלמונים, להכות את הנוזל קפה ג ' לטין; לגרד את הצד ואת החלק התחתון של הקערה. מקציפים את השוקולד המומס. באמצעות מרית גומי, לקפל את הקצפת ב 2 תוספות. לגרד את מוס לתוך קערה, לכסות עם ניילון לעטוף להכניס למקרר עד המשרד, לפחות 4 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
שוקולדשוקולד
חלמון ביצהחלמון ביצה
ג ' לטיןג ' לטין
קפהקפה
סוכרסוכר
מלחמלח
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
מריתמרית
קערהקערה