קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות16
ציון בריאות5
מגזין

מילוי ערמונים

מילוי ערמונים
מילוי ערמונים יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 358 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם עופות תיבול, מרגרינה, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. וזה לא כזה אדיר. נסו מילוי ערמונים, מילוי ערמונים, ו מילוי ערמונים (מתכונים דומים).

הוראות

1
עם סכין חדה, לחתוך חריצים על פני הערמונים.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
2
מניחים ערמונים בסיר בינוני עם מספיק מים כדי לכסות, ולהביא לרתיחה. מבשלים 25 דקות, או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
3
מסננים, מקלפים וקוצצים.
4
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
5
להמיס מרגרינה בסיר בינוני על חום בינוני. מערבבים ערמונים, בצל, מלח, פלפל, עופות תיבול, ומבשלים עד הבצל רך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 מיכל (7 אונקיות) בצל קצוץ1 מיכל (7 אונקיות) בצל קצוץ
ערמוניםערמונים
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
רוטב טבסקו מקומטרוטב טבסקו מקומט
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
6
מעבירים לתבנית אפייה בינונית, ומערבבים עם הלחם הקוביות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
7
בקערה קטנה, להכות יחד ביצים וחלב, ורסס מעל תערובת הלחם הקוביות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
8
אופים 30 עד 45 דקות בתנור שחומם מראש, עד פני השטח הוא פריך ושח קל.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק