מילוי שאור עם נקניק, תפוחים, וצימוקים זהובים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל מילוי שאור עם נקניק, תפוחים, וצימוקים זהובים. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 394 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. והוא יספק כ 16 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. גשו לסופר וקנו נקניקיות ארוחת בוקר חזיר בתפזורת, בצל, מרק עוף במלח נמוך, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מילוי שאור עם נקניק מרווה ותפוחים, מלית עם צימוקים זהובים ואגוזים, ו סלט כרוב עם תפוחים וצימוקים זהובים (מתכונים דומים).
הוראות
מתלה מיקום במרכז התנור מראשכדי 177°.
מורחים קוביות לחם בשכבה אחתעל תבנית אפייה גדולה.
אופים זהב untilpale, ערבוב מדי פעם, 15 עד 20minutes.
מעבירים לחם לקערה גדולה מאוד.
Sautésausage במחבת גדולה כבדה מעל חום בינוני-גבוה עד הבישול, פירוק לחתיכות קטנות עם גב של מזלג, 8 עד 10 דקות. באמצעות slottedspoon, להעביר נקניק לקערה עם כריות לחם.
מוסיפים בצל וסלרי לטפטף במחבת; חום זהוב sautéuntil, על12 דקות.
העברה לקערה עם לחם-sausagemixture (לא מחבת נקייה).
ממיסים 2 כפות חמאה ב sameskillet מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף תפוחים;sauté עד מכרז, על 10 דקות.
מוסיפים טבק עם תערובת לחם; מערבבים בצימוקים.
ממיסים הנותרים 2 כפות חמאה אותו מחבת על אש נמוכה.
הוסף מרווה 2tablespoons; מערבבים 30 שניות.
הוסף sagebutter לקערה עם תערובת לחם-נקניק; לזרוק להתמזג. מילוי העונה עם מלח ופלפל שחור טחון טרי. לעשות קדימה: Canbe עשה 1 יום קדימה. כיסוי וצינה.
מתלה מיקום במרכז התנור וחימוםreheat ל 177°. בנדיבות חמאה 15 x 10 x 2 אינץ ' צלחת אפיית זכוכית.
להקציף מרק וביצים בקערה בינונית; להוסיף stuffing ו לזרוק לערבב.
אופים מלית חשופה עד isgolden העליון ו פריך במקומות, 45 דקות עד 1hour.
בואו לעמוד 10 עד 15 דקות לשרת.