מיני מאפינס סופגניית תפוחים
מאפינס מיני סופגניית תפוחים יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. והוא יספק כ 36 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 69 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קינמון, אגוז מוסקט, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו מאפינס סופגניית תפוחים, אפל-וניל מיני מאפינס עם זיגוג סיידר, ו גלידת סופגניה עם סיידר תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
הגדר מתלה במרכז התנור, מחממים ל 400°f. Liberally תרסיס מיני מחבתות מאפין עם ספריי nonstick, להפריש. בקערת ערבוב בינונית, לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח, 1 כפית קינמון, זנגביל, ואגוז מוסקט.
מוסיפים סוכר חום ועובדים לתערובת ביד כדי לשבור גושים. תניח בצד. בקערה שנייה, לטאטא יחד סיידר, ביצה, וניל, ו 3 כפות חמאה מומסת.
הוסף רטוב לחומרים יבשים ובמהירות אבל בעדינות לקפל יחד עד כל הפסים של קמח רק משולבים ויש לך הבלילה קלה, רכה. מחלקים באופן שווה בין כוסות של מחבתות מאפין (על 2/3 מלא) ואופים במשך 8-10 דקות, הופך פעם אחת.
בעוד מאפינס אפייה, לטאטא יחד הנותרים קינמון וסוכר מגורען. ברגע מאפינס נעשים, מיד להפוך על מתלה לגלגל אותם כמה בכל פעם בחמאה מומסת, ולאחר מכן להסיר סוכר קינמון ולנער עד מצופה היטב.
בואו מאפינס להמשיך להתקרר על המדף. אתה יכול לחמם כדי לשרת, עם התנור ב 204°-זה ייקח רק 1 או 2 דקות.