קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות2
ציון בריאות28
מגזין

מיסו - פטריות חרוכות וסלט אורז שחור

מיסו - פטריות חרוכות וסלט אורז שחור
אם יש לך כרוב סבוי, מירין, עלי כוסברה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב זרעי שומשום שחור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה טחינה דבש פשתן בריא כקינוח. מתכונים דומים: ארוחות פשוטות: בקלה שחור עם פטריות ורוטב מיסו, מיסו זיגוג בקלה שחור על בייבי בוק צ'וי ופטריות שיטאקה, ו הליבוט זיגוג מיסו עם שמן צ'ייב ואורז שחור.

הוראות

1
להביא סיר בינוני גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מוסיפים את האורז למים המלוחים הרותחים ומבשלים ללא מכסה עד למכרז, כ -35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
3
בינתיים, לארגן מתלה 6 עד 8 אינץ ' מתחת אלמנט broiler ו pre-heat broiler גבוה. בקערה, להקציף יחד את מיסו, 2 כפות מירין, וג ' ינג ' ר טרי. למרוח את הפטריות, העליון והתחתון, עם תערובת מיסו.
מרכיבים שתצטרך
ג ' ינג ' ר טריג ' ינג ' ר טרי
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
מיסומיסו
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מניחים על גיליון אפייה מצופה בנייר כסף, ומטגנים עד מכרז חרוך, מפנה פעם אחת, כ 20 דקות בסך הכל. תניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
לטאטא יחד את חומץ האורז, מיץ ליים, רוטב סויה, הנותרים 1 כפית מירין, ושמן שומשום. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1 1/2 כוסות רוטב שזיפים
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
לאחר האורז כבר בישול במשך 30 דקות, להוסיף את שעועית אדממה טרי. כאשר נשאר לאורז רק דקה אחת לבשל (הוא רותח במשך 34 דקות), מוסיפים את הכרוב הגרוס. אם משתמשים edamame קפוא, להוסיף עם כרוב על סימן 34 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אדמה קפואה (מתוך התרמילים)אדמה קפואה (מתוך התרמילים)
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
7
מסננים את האורז, אדממה וכרוב כולם יחד במסננת בסדר רשת.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
אדמה קפואה (מתוך התרמילים)אדמה קפואה (מתוך התרמילים)
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
8
מסננים ומעבירים לקערה גדולה. לזרוק עם הרוטב, חלפיניו, כוסברה, זרעי שומשום.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוטליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
מגישים את סלט האורז עם פטריות, פרוס עבה, יושב על גבי.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל