מחרוזות בטטה עם קטשופ סלק עשויות להיות רק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 4 גרם חלבון, 35 גרם שומן, ובסך הכל 500 קלוריות. מתכון זה ללא חלב, לקטו אובו צמחוני וטבעוני מגיש 6 . אם יש לכם שמן זית, שמן קנולן, בטטות נופך ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 2 שעות ו 40 דקות. 30 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 54%, המנה הזו מוצקה. צ'יפס בטטה עם קטשופ סרירצ' ה, קטשופ עם צ'יפס בטטה רוזמרין, ו צ'יפס בטטה בגריל עם קטשופ סרירצ' ה דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
לקטשופ: מחממים את התנור ל -450 מעלות צלזיוס. צולים את הסלק עד שהוא רך מאוד כשהוא מנוקב במזלג או שיפוד, 1 1/4 עד 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חבילת בשר חזיר פרוס דק
שיפונדה של עלי קייל
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
שרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולד
3
תנו לסלק לעמוד עד שיתקרר מספיק כדי לטפל בו.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קייל
4
חותכים את הסלק לנתחים בגודל 1 אינץ ' ומעבירים למעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
5
מוסיפים את הקטשופ, החומץ, שמן הזית, הג ' ינג ' ר, המלח והפלפל. מעבדים עד שהתערובת חלקה, 2 עד 3 דקות.
למיתרי הבטטה: בעזרת מנדולינה או פורס וי חותכים את תפוחי האדמה לרצועות בגודל גפרור בעובי 1/8 עד 1/4 אינץ 'ורצוי לא יותר מ -4 עד 5 אינץ' (אם תפוחי האדמה מתחילים לטשטש, מניחים בקערה של מים קרים עד מוכן לשימוש). טפחו על רצועות תפוחי האדמה יבשות לחלוטין.
יוצקים את שמן הקנולה לסיר רחב וגדול. צרף מדחום טיגון עמוק לצד הסיר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
10
מחממים את השמן בין 330 ל -350 מעלות צלזיוס. עובדים בקבוצות, מוסיפים את תפוחי האדמה לשמן ומטגנים עד שהם רכים וזהובים בהירים, תוך שמירה על טמפרטורת השמן בין 320 ל -340 מעלות צלזיוס, 1 1/2 עד 2 דקות. בעזרת כף מחוררת או רחפן מסירים את מיתרי תפוחי האדמה ומסננים על מגבות נייר.