מלית לחם כפרי עם פלפל ותימין טרי
מלית לחם כפרי עם פלפל ותימין טרי עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 339 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך חמאה, בצל, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די טוב. נסו מלית לחם כפרי עם פלפל ותימין טרי, Andouille ומילוי פלפל, ו מלית לחם כפרי עם חרדל אדום ירוק, דומדמניות, וצנוברים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 191°. באמצעות סכין משונן ארוך, לחתוך את הקרום התחתון ואת הקצוות הקצרים את הלחם; להשליך.
חותכים לחם שנותר עם הקרום לקוביות 1 אינץ ' (כ 10 כוסות ארוז באופן רופף).
מניחים קוביות בקערה גדולה.
מוסיפים שמן, קורנית ושום; לזרוק למעיל.
מורחים קוביות על תבנית אפייה גדולה.
אופים עד הזהב ופריך מעט, ערבוב מדי פעם, כ -20 דקות. החזר קוביות לאותה קערה גדולה.
ממיסים חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים בצל, סלרי ופלפל פעמון. sauté עד ירקות רכים, על 10 דקות; להוסיף פטרוזיליה. האם קדימה קוביות לחם תערובת ירקות יכול להתבצע 1 יום קדימה. לכסות בנפרד. אחסן לחם בטמפרטורת החדר. תערובת ירקות צונן.
מחממים תנור ל 191°. חמאה 11x7x2 אינץ ' צלחת אפיית זכוכית. מערבבים תערובת ירקות לקוביות לחם. בהדרגה להוסיף מרק חם, לזרוק את המעיל באופן שווה. מילוי העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל ולהעביר למנה מוכנה. כיסוי צלחת עם נייר מרופד, בצד החמאה למטה.
אופים מלית עד מחומם דרך, כ 25 דקות. לחשוף ואופים עד העליון הוא חום, כ 25 דקות יותר, ומגישים.