ממרח פסטו-גבינה מוקרם
גשו לסופר וקנו שום בבקבוק, רוטב מרינרה, גבינת שמנת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 15%. נסו גבינת פסטו מרווחת בשכבות, ממרח גבינת פסטו-פלפל, ו ממרח גבינת פסטו (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 6 מרכיבים בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות בינונית עד חלקה.
קו כוס פודינג 10 אונקיה, קערה קטנה, או כוס זכוכית 1 כוס מדידה עם לעטוף פלסטיק.
מורחים שליש מתערובת הגבינה לתחתית הכוס המוכנה. למעלה עם 1 כף פסטו, מתפשט כדי לכסות תערובת גבינת שמנת. חזור על הנוהל עם תערובת גבינה שליש פסטו הנותרים; העליון עם תערובת הגבינה הנותרים. הקש כוס בעדינות נגד משטח כדי לדחוס את השכבות. מכסים בניילון נצמד, ומקררים 8 שעות או בין לילה.
לחשוף ולהפוך להפיץ על צלחת הגשה; להסיר לעטוף פלסטיק.
מפזרים בזיליקום פרוס על גבי ממרח.
מגישים עם פרוסות באגט ורוטב מרינרה.