קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות4
ציון בריאות62
מגזין

מנגולד שוויצרי או גרטן פיצות לחם צרפתי

מנגולד שוויצרי או גרטן פיצות לחם צרפתי
המתכון מנגולד שוויצרי או גרטן פיצות לחם צרפתי יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-1 שעה ו 40 דקות. מתכון זה משמש 4. מנה אחת מכילה 953 קלוריות, 42 גרם חלבון, ו 44 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 56% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם מלח כשר, מנגולד קשת, אגוז מוסקט ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. עם כפית ציון 79%, המנה הזו טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון תרד פטריות ופיצות לחם צרפתי שוויצרי, תרד פטריות ופיצות לחם צרפתי שוויצרי, ו תרד פטריות ופיצות לחם צרפתי שוויצרי.

הוראות

1
מקמו מתלה באמצע התנור וחממו את התנור ל -400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
הסר את הגבעולים מהמנגולד אך שמור על העלים שלמים.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצריChard שוויצרי
4
מוסיפים את המנגולד למים הרותחים (הסיר ייארז בהתחלה) ומבשלים 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצריChard שוויצרי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מסננים במסננת ורצים מתחת למים קרירים.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
6
מסננים שוב, ואז עוטפים את המנגולד במגבת מטבח וסוחטים כדי להסיר את עודפי המים. קוצצים את המנגולד.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצריChard שוויצרי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
7
בינתיים מחממים את החמאה בסיר על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
8
מוסיפים את הקמח ומבשלים, תוך הקצפה, למשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
9
טורפים פנימה את החלב ומתבלים במלח, פלפל ומעט אגוז מוסקט. מבשלים עד שהרוטב סמיך מספיק כדי לצפות את גב הכף. התאימו את התבלינים לפי הטעם. מערבבים 1/3 כוס רסק שום קלוי.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייהחמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייה
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
10
מורחים מחצית המנגולד בתחתית צלחת קדירה בינונית. למעלה עם חצי רוטב שום וחצי גבינה. חזור על השכבות, מסתיים עם הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שום גויה®שום גויה®
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
Chard שוויצריChard שוויצרי
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
11
אופים במשך 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
12
מוציאים את הקדרה מהתנור ומפעילים את הברוילר.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
13
חצוי את הלחם לאורכו, ואז חתוך לשניים לרוחב ליצירת ארבע חתיכות באורך 12 אינץ'. לצלות את הלחם, לחתוך בצד למעלה, עד חרוך, על 1 דקה. מורחים עם רסק השום הקלוי שנותר ומעליהם כל נתח רבע מהמנגולד או גרטן.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייהחמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייה
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
Chard שוויצריChard שוויצרי
14
חותכים כל פיצה לשניים ומגישים.
15
ה מנגולד או גרטן לא אפוי יכול מכוסה להיות ומקרר לארוחה מקדימה. מביאים לטמפרטורת החדר ואז אופים לפי ההוראות.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצריChard שוויצרי
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
16
מחממים את התנור ל 425 מעלות צלזיוס מסדרים את השום באשכול על פיסת נייר כסף גדולה ומזלפים 1/4 כוס אבו. עוטפים את השום בנייר כסף כדי ליצור שקיק אטום היטב. צולים עד שהם רכים מאוד, כ-45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
יוקוןיוקון
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
17
מניחים להתקרר ואז סוחטים את השום מהקליפות למעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
18
מוסיפים את יתרת 3/4 כוס האוו והדבש ומתבלים במלח ופלפל. פירה עד לקבלת תערובת חלקה, ואז מעבירים לכלי קטן. (לחלופין, ניתן לרסק את משחת השום בעזרת מזלג במקום להשתמש במעבד מזון.)
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
יוקוןיוקון
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח