מנדרין גלידת תפוזים עם שומשום שביר
גלידת מנדרין תפוזים עם שומשום שביר יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 17 גרם חלבון 95 גרם של שומן, וסך הכל 1211 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור קיץ. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 11 שעות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו זרעי שומשום, גרידת תפוז, שמנת כבדה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו עוגת קרם מנדרין כתום, עוגת שמנת תפוז מנדרינית מוגזת, ו מנדרין כתום קרם פופס (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים שמנת, מיץ וקורט מלח לסיר בינוני כבד על אש בינונית.
מקציפים יחד חלמונים, סוכר ודבש, ולאחר מכן מוסיפים חצי תערובת שמנת בזרם איטי, מקציפים כל הזמן.
יוצקים בחזרה לתוך סיר ומבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן עם כף עץ, עד פודינג מתעבה מעט רושמת 170 עד 79° על מדחום מיידי לקרוא (לא נותנים לרתיחה).
מסננים דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה ומערבבים גרידה. חביצת צ ' יל, ערבוב מדי פעם, עד קר, לפחות 6 שעות.
מניחים גיליון גדול של נייר (צד מבריק למעלה) על משטח עבודה עמיד בחום.
טוסט לבן ושומשום שחור במחבת כבדה גדולה על חום בינוני, ערבוב עד זרעים לבנים הם זהובים, על 8 דקות, ולאחר מכן להעביר צלחת.
מחממים סוכר ודבש עם קמצוץ של מלח במחבת רוטב כבד 2 ליטר על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד זהב עמוק, על 5 דקות. מערבבים זרעי שומשום ולהסיר מהחום.
יוצקים תערובת על נייר, החלקה למעלה ומתפשטים לתוך סיבוב 10 עד 11 אינץ ' עם מרית קיזוז מתכת (תערובת תהיה חמה מאוד), ואז מגניב לטמפרטורת החדר.
הפוך שביר על קרש חיתוך לקלף רדיד.
חותכים שבירים לחתיכות קטנות.
להקפיא רפרפת במכונת גלידה ב 2 קבוצות נפרדות. מקפלים 3/4 כוס שומשום שביר לתוך כל אצווה לאחר הקפאה.
להעביר מיכל אטום ולשים במקפיא כדי המשרד, על 4 שעות.
מגישים עם הנותרים שביר אם תרצה.
* פודינג יכול להיות מקורר עד 24 שעות. * גלידה שומרת 1 שבוע.* שומשום שביר שומר במיכל אטום בטמפרטורת החדר 3 חודשים.