קושימומחה
מוכן ב11 שעות
מנות4
ציון בריאות30
מגזין

מנדרין גלידת תפוזים עם שומשום שביר

מנדרין גלידת תפוזים עם שומשום שביר
גלידת מנדרין תפוזים עם שומשום שביר יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 17 גרם חלבון 95 גרם של שומן, וסך הכל 1211 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור קיץ. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 11 שעות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו זרעי שומשום, גרידת תפוז, שמנת כבדה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו עוגת קרם מנדרין כתום, עוגת שמנת תפוז מנדרינית מוגזת, ו מנדרין כתום קרם פופס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים שמנת, מיץ וקורט מלח לסיר בינוני כבד על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
מקציפים יחד חלמונים, סוכר ודבש, ולאחר מכן מוסיפים חצי תערובת שמנת בזרם איטי, מקציפים כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
3
יוצקים בחזרה לתוך סיר ומבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן עם כף עץ, עד פודינג מתעבה מעט רושמת 170 עד 79° על מדחום מיידי לקרוא (לא נותנים לרתיחה).
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
4
מסננים דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה ומערבבים גרידה. חביצת צ ' יל, ערבוב מדי פעם, עד קר, לפחות 6 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
1
מניחים גיליון גדול של נייר (צד מבריק למעלה) על משטח עבודה עמיד בחום.
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
2
טוסט לבן ושומשום שחור במחבת כבדה גדולה על חום בינוני, ערבוב עד זרעים לבנים הם זהובים, על 8 דקות, ולאחר מכן להעביר צלחת.
מרכיבים שתצטרך
זרעי שומשום שחורזרעי שומשום שחור
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מחממים סוכר ודבש עם קמצוץ של מלח במחבת רוטב כבד 2 ליטר על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד זהב עמוק, על 5 דקות. מערבבים זרעי שומשום ולהסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
4
יוצקים תערובת על נייר, החלקה למעלה ומתפשטים לתוך סיבוב 10 עד 11 אינץ ' עם מרית קיזוז מתכת (תערובת תהיה חמה מאוד), ואז מגניב לטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
5
הפוך שביר על קרש חיתוך לקלף רדיד.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
6
חותכים שבירים לחתיכות קטנות.
7
העברה למיכל אטום.
1
להקפיא רפרפת במכונת גלידה ב 2 קבוצות נפרדות. מקפלים 3/4 כוס שומשום שביר לתוך כל אצווה לאחר הקפאה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
2
להעביר מיכל אטום ולשים במקפיא כדי המשרד, על 4 שעות.
3
מגישים עם הנותרים שביר אם תרצה.
1
* פודינג יכול להיות מקורר עד 24 שעות. * גלידה שומרת 1 שבוע.* שומשום שביר שומר במיכל אטום בטמפרטורת החדר 3 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ